Când cineva drag ajunge în imposibilitatea de a se deplasa, mersul la toaletă nu mai este posibil, astfel că, singura soluție rămâne să folosească scutece adulți tip chilot.

O altă situație care implică utilizarea acestora ar fi incontinența urinară, afecțiune ce necesită identificarea directă și tratament medical.

Știm cu toții că subiectul este unul delicat însă, în opinia mea, abordarea lui vine în întâmpinarea celor care se confruntă cu situații de gen.

Așadar, iată câteva elemente pe care le consider esențiale :

Probabil vă întrebați de ce ați alege scutece adulți tip chilot?

Răspunsul este simplu în aparență, însă complex: pentru că se utilizează ca un chilot normal, se modelează perfect pe corp și are capacitate mare de absorbție a scurgerilor laterale. Suprafața moale și delicată asigură confort, iar riscul de apariție a reacțiilor alergice este minim.

Să nu uităm, totuși, că trebuie să alegem mărimea corectă a scutecului. În funcție de circumferința taliei, scutecele sunt clasificate pe mărimi de la S la XL.

scutece tip chilot adulti

Și cum nevoia individuală a fiecărui pacient diferă, frecvența de schimbare variază între 5 și 7 ore. Cel mai probabil vor fi necesare 3-4 scutece pe zi. Mai mult decât atât, specialiștii recomandă ca atunci când se schimbă scutece adulți tip chilot, să se utilizeze mănuși de unică folosință, pentru a evita contactul cu factorii iritanți ai urinei.

Iar dacă ne gândim la faptul că pielea este expusă la o multitudine de substanțe precum: urină, transpirație sau secreții din rană, care îi afectează rezistența și o sensibilizează, suntem de acord că toaleta pacientului imobilizat sau cu mobilitate redusă, trebuie făcută de mai multe ori pe zi.

Este indicat, așadar, să aveți la îndemână : o spumă pentru spălare fără apă, o loțiune pentru spălare delicată ce ajută la refacerea celulelor și hrănește pielea în profunzime, precum și o cremă pentru protecție împotriva iritațiilor, care ajută la hidratare.

In speranța că aceste informații sunt binevenite, nu îmi rămâne decât să vă doresc să aveți răbdare, putere și înțelepciunea de a lua cele mai bune decizii.