Spunea cineva ca viata e ca o roata si eu sunt total deacord. Uneori roata se invarte frumos fara sa te zdruncine, dar mai sunt momente in care roata ajunge pe drumuri neasfaltate si te ia prin surprindere.

In astfel de momente ai nevoie de cei dragi alaturi pentru suport psihic si de produse ortopedice pentru mobilitate si confort.

Astazi vreau sa va vorbesc despre un fotoliu versatil care poate imbunatati viata multor oameni, mai ales a celor care au nevoie de ingrijire la domiciliu.

Care sunt avantajele acestui fotoliu ortopedic?

1. Pat si fotoliu in acelasi produs

fotoliu ortopedicAcest fotoliu este ideal pentru a sta in pozitie asezata, sustinand foarte bine pozitia celui care il foloseste. Totodata, prin simpla apasare a unei comenzi , pacientul, persoana cu dificultati sau persoana invarsta isi poate modifica pozitia pana la cea de somn. Fotoliul devine un pat excelent, fara ca persoana aflata in el sa aibe nevoie de vreun ajutor din partea altei persone.

Independenta pe care o ofera fotoliul este de bun augur si pentru psihicul persoanei pe care il foloseste, aceasta avand libertatea de a-si schimba pozitia oricand prin simpla apasare a telecomenzii. In pus, scaunul are si un sistem de rabatare si inatare, la fel, actionat tot din telecomanda. Acest fotoliu ajuta si la punerea in pozitie verticala a pacientului. Pentru persoana care asista un pacient, este un ajutor real.

Cele 4 roti il fac transportabil oriunde in interior, astfel persoana se poate muta dintr-o camera in alta sau se pote deplasa in alta zona a camerei, dupa preferinta. Pentru siguranta maxima, rotile sunt dotate cu frana.

2. Un fotoliu medical ideal atat pentru cei cu probleme locomotorii cat si pentru varstnici

Ne adresam in primul rand celor cu dizabilitati motorii, dar nu numai. Cei in varsta, care se misca greu pot avea mai multa libertate folosind un astfel de fotoliu, in plus, nu ar mai depinde de cineva sa ii ajute sa se mute din fotoliu in pat. Apasa un buton si gata, sunt in pat.

3. Reda demnitatea

Daca ai fost o persoana activa si nu ai depins niciodata de nimeni si numic, este dificil sa ajungi intr-o situatie in care sa ai nevoie de ajutor pentru cele mai simle lucruri. Un astfel de fotoliu, prin starea de independenta pe care o reda pacientului, creste sentimentul de stima de sine. Pacientul detine controlul prin telecomanda si nu se simte “la mana” insotitorului.

Comod pentru pacient cat si pentru persoana care il insoteste, acest fotoliu a fost realizat fix pe nevoile celor aflati in dificultate de miscare. Vrei sa afli mai mult despre acest fotoliu ortopedic, inclusiv pret? Acceseaza link-ul !

Vom reveni curand cu informatii despre alte produse care va pot fi utile o viata sau pe o anumita perioada.