Ti s-a intamplat sa porti orteza toracica sau poate ai vazut oameni purtand si te-ai intrebat de ce. Ne-am gandit sa vorbim azi despre orteza toracica pentru ca pe langa rolul ei in corectarea posturii, ea poate fi purtata de multi dintre noi in scop preventiv.

De multe ori, concentrati pe ceea ce facem, mai ales la serviciu, uitam sa mentinem o pozitie corecta a corpului, in special a coloanei. Acest lucru, prelungit, inseamna dureri de spate sau afectiuni care ajung pana la interventii chirurgicale.

Ce este o orteza toracica?

Orteza toracica este un dispozitiv medical, un ham cu design inovator pentru imbunatatirea si / sau corectarea posturii.

La ce foloseste orteza toracica?

Orteza toracica este recomandata in 2 scopuri: preventiv si recuperare.

Preventiv, orteza toracica ii ajuta pe cei care o porta sa mentina o pozitie corecta si sa reduca stresul sau presiunea exercitate asupra coloanei vertebrale. Cei care lucreaza in picioare, aplecati sau in sezut, la birou, pot uita de cele mai multe ori de mentinerea unei pozitii corecte, fapt care duce la dureri de cap, dureri de gat, dureri de spate sau dureri de umeri si brate.

orteza toracica

Orteza toracica obliga la mentinerea unei pozitii corecte.

Cu scop de recuperare, orteza toracica sustine coloana si accelereaza vindecarea. Orteza toracica corecteaza cifoza (cocoasa), scolioza sau hiperlordoza.

Dorsoplus, orteza toracica cu atelare paravertebrala

orteza

Realizata dintr-un material de inalta calitate, orteza toracica Dorsoplus este de departe una marile inovatii in materie de orteze toracice. Elastica si discreta, acesta poate fi purtata pe sub haine in orice anotimp fara a fi vizibila. Lasa pielea sa respire si nu provoaca iritatii sau vreun disconfort.

Recomandam protezele toracice Dorsoplus atat femeilor cat si barbatilor, atat in scop curativ cat si in scop preventiv. Pot fi purtate zi de zi fara sa incomodeze in nici un fel zona axilei. Cei care au mai purtat proteze toracice stiu ca exista pe piata branduri care pot provova disconfort. Acum pot purta orteze toracice fara sa isi dea seama de prezenta hamului.

Asteptam recenzii de la cei care au achizitionat orteza.

Ramaneti sanatosi!