Inainte de a vorbi despre ce presupune serviciul de inchiriere kinetec, hai sa aflam mai multe despre el! Ce este, la ce foloseste si cum te poate ajuta?

Ce este kinetec?

Kinetec este un dispozitiv medical cu miscare pasiva continua care ajuta la recuperarea sportiva si medicala a genunchilor, gleznelor, coapselor, umerilor si coatelor. Acest dispozitiv medical este folosit in recupararea pacientilor la domiciliu atat in scop profilactic cat si in scop terapeutic si recuperator.

Aparatul are la baza principii din kinetoterapie. Miscarea pasiva indusa de aparatul kinetec ii ajuta pe pacienti sa-si imbunatateasca functiile mainilor sau a picioarelor, sa aiba un control mai bun asupra membrelor si sa isi refaca forta musculara in urma unui accident.

La ce foloseste Kinetec? Cum te poate ajua?

Utilizat cu precadere de sportivi, Kinetec ii ajuta pe acestia prin exercitii kinetice, sincronizate si anatomice, sa revina in forma in urma unei accidentari sau in urma unei interventii chirurgicale. Prin extensii si flexii controlate, aparatul imbunatateste mobilitatea pacientilor si reduce durerea.

Daca medicul sau specialistul iti recomanda exercitii de kinetoterapie acasa, acum ai un „doctor” robotizat care sa iti sustina recuperarea rapid si corect.

Kinetec, in clinici, centre de recuparare medicala sau acasa

Aparatele kinetec se regasesc in multe clinici si centre de recuparare medicala. Atunci cand recuperarea ta trebuie sa continuie si dupa externare, poti avea un kinetec acasa care sa iti sustina in continuare refacerea medicala.

Inchiriere kinetec

Daca este nevoie, poti cumpara un dipozitiv medical kinetec din magazinele de tehnico sanitare. Daca ai nevoie de el pe termen scurt, atunci nu vad de ce sa investesti intr-un aparat, il poti inchiria.

Serviciile de inchiriere kinetec incep de la 55 de lei / zi, in functie de tipul de aparat (pentru genunchi, glezne, coapse, umeri si coate). Il vei avea la tine acasa atat cat este necesar, fara a fi nevoie sa te deplasezi la clinici de recuparare medicala. Daca vrei un calcul simplu, inchirierea unui kinetec costa aproximatic cat taxi-ul dus/intors. 🙂

Ramaneti sanatosi! Revenim curand.

Autor,
Nicoleta Pomer