Ce putem spune despre noi?

Mi-ar placea ca cei care au trecut pragul magazinului nostru din Fagaras sa poata povesti experienta lor referitoare la produsele ortopedice si serviciile de care au beneficiat.

Ne-am propus sa ajutam! Tocmai de aceea am facut un pas important pentru noi, am hotarat sa fim prezenti in mediul online prin intermediul site-ului nostru. Ne-am propus sa aducem pe piata romaneasca articole ortopedice si aparatura medicala care sa usureze viata, care sa ameliareze dureri, care sa dea incredere im fortele proprii.

Ce fel de produse ortopedice gasiti in magazinul nostru?

Dorim sa va puem la dispozitie o paleta vasta de articole tehnico-medicale, cat mai diverse si pentru multiple afectiuni: aerosoli, ciorapi medicinali, elevatoare, talonete si accesorii, incaltaminte ortopedica, lenjerie, aparate pentru masurarea tensiunii sau a pulsului, stetoscoape, scaune cu rotile, cadre de mers, carje, bastoane, orteze si proteze, echipamente medicale etc.

Realizam examene de analiza posturala (baropodometrie)

Cei mai multi dintre cei care apelaza la acest examen ajung la noi abia dupa ce durerea s-a instalat. Poti preveni acest lucru printr-un simplu test care masoara presiunea pe care talpa ta o exercita asupra solului. Tehnicienii vor veni cu solutii simple si eficiente in vederea corectiei mersului sau a posturii.

Pentru micii pacienti folosim un scaner care ne va transmite toate informatiile de care avem nevoie. Totul se desfasoara in joaca si fara ca micutul pacient sa simta vreun disconfort.

Programeaza-te

 

Realizam incaltaminte ortopedica la comanda

Si cei care au nevoie de incaltaminte ortopedica se pot bucura de modele frumoasa, colorate sau cu anumite detalii.

Suntem alaturi de voi cu toate produsele, cunostintele si intelegerea de care cei mai multi au nevoie.