Sanatatea este cel mai frumos dar pe care il primim de la Dumnezeu. Eu nu stiu daca degradarea trupurilor vine de la El, de la noi sau din alta parte. Stiu doar ca cu durerea nu te poti impaca, nu poti face casa buna impreuna.

Mai in gluma, mai in serios, astazi vreau sa va aduc in lumina un gel, dar nu orice gel, ci un gel cu efect anestezic care sa va fie de folos atunci cand durerea insista.

De ce este special BioFreeze Gel?

Biofreeze contine substante naturale care au efect calmant prin terapia la rece. Terapia cu greata, folosita indeosebi in accidentele sportive, are la baza aplicarea unor substante reci care au un efect imediat de atenuare a durerii. Pe langa efectul analgezic, datorita substantelor active continute, acest gel scade procesul inflamator si ajuta la regenerarea tesuturilor.

Poate alina dureri intense si profunde. O Singura aplicare poate tine durerea departe chiar si cateva ore.

Ce fel de dureri calmeaza BioFreeze Gel?

Cu un efect racoritor imediat, acest gel este indicat pentru:

  • calmarea durerilor articulare,
  • calmarea durerilor musculare,
  • calmarea durerilor ligamentare,
  • dureri dorso-lombare,
  • calmarea durerilor provocate de luxatii sau entorse.

Produs cu grija de cercetatorii americani, acest gel contine extracte din radacina plantei ILEX originala din America de Sud. Planta este bogata in principii active, datorita continutului ridicat de teobromina, cafeina, valina si tain. Din frunzele de Ilex se prepara celebrul ceai “Mate” renumit pentru proprietatile tonifiante.

Indicat pentru sportivi si nu numai, acest gel crioterapic este util in tratarea durerii asociate cu boli precum neuropatia diabetică, tendinita, bursita, fasciita plantară. Ca dovada a eficientei lui, BioFreeze Gel este folosit si in cabinetele de fizioterapie.

Credeti ca intamplator acest gel este Nr.1 in lume impotriva durerilor in topul produselor de origine naturala? Recenziile venite de la pacienti si de la fizioterapeuti au fost cele acre i-au adus notorietatea.

Vom reveni in curand cu alte articole de interes pentru cititorii nosti. Pana atunci, ramaneti sanatosi!