Pe masura ce omenirea a evoluat, rasa umana a trecut de la mersul descult pe teren natural moale la purtarea de incaltaminte. Acum multi dintre noi mergem pe suprafete dure si plane. Nevoia de sprijin pentru arcul piciorului nu a fost niciodata mai mare! Tocmai de aceea vorbim astazi despre talnete flebo.

Forma naturala si designul piciorului trebuie sa paseasca usor pe teren moale. Acesta este motivul pentru care piciorul are arcuire. Pentru cei mai multi dintre noi, acum purtam incaltaminte si mergem pe suprafete dure si plane. Acest articol va detalia utilizarea unor talonete flebo, cum pot ajuta acestea si cunoasterea tipului de suport pentru arc functioneaza cel mai bine pentru diverse probleme.

Talonete flebo – utilizari si beneficii

Un suport pentru arc este un termen folosit pentru o mare varietate de insertii de pantofi care ajuta la sustinerea arcului piciorului. Aceste talonete flebo pot avea o gama foarte larga de utilizari, de la un suport de baza pana la un suport turnat la comanda din grafit dur. Pentru cele mai multe scopuri, un suport pentru arc este o insertie care intra in pantofii tai, care ajuta la sustinerea arcurilor picioarelor.

talonete ortopedice

Importanta suporturilor pentru arc

Suporturile arcului devin din ce in ce mai importante. Piciorul nu este conceput pentru a merge pe suprafete dure si plane. Majoritatea incaltamintei are putin sau deloc suport, oferind pur si simplu protectie impotriva reziduurilor si a elementelor. In plus, alegerile de incaltaminte sunt acum facute in principal pe baza preferintelor de stil fata de functionalitate. Gasirea de incaltaminte cu un suport bun incorporat este de fapt o specialitate sau o raritate pentru marea majoritate a producatorilor de incaltaminte. Acesta este motivul pentru care a devenit mai important ca oricand sa alegi talonete flebo potrivite pentru incaltamintea pe care alegi sa o porti.

Apropos, iti recomand si articolul despre Biofreeze, si anume, „Cum scapi natural si eficient de durere?”

Talonete flebo – Cum ma ajuta?

Indiferent cine esti, suporturile pentru arc te pot ajuta. Iata ce fac ele pentru tine:

Presiunea piciorului – Suporturile ajuta la distribuirea presiunii; contribuiti la eliminarea punctelor de presiune primare care sunt de obicei pe calcai si glezna. Suporturile pentru arc ajuta la distribuirea uniforma a acestei presiuni, punand o parte din aceasta presiune in arcurile picioarelor, in comparatie cu lasarea presiunii in calcai.